יום שלישי, 19 בנובמבר 2013

סלט עם פטריות וקישואים מוקפצים

אצלנו בבית ירקות היו ממתק ולא הייתה ארוחה בלי סלט ירקות קצוץ דק עם תיבול עדין וטעים במיוחד, אני אוהבת סלטים ובמיוחד סלטים מגוונים ומיוחדים, הסלט הזה טעים במיוחד ומתאים מאוד לערב לביבות משפחתי, תתכוננו למחמאות!

החומרים לסלט:

עלי חסה ועלי בייבי

עגבניות ומלפפון חתוכים לחתיכות גדולות

טבעות בצל סגול

קישואים

פטריות

גבינה צפתית/גבינה מלוחה מגוררת

קשיו

רוטב פסטו

אופן ההכנה:

חותכים את הקישואים לעיגולים ואת הפטריות לפרוסות, תחילה מטגנים את הקישואים ואח"כ את הפטריות עד להשחמה.
לבנתיים חותכים את הירקות ושמים בקערה, מוסיפים את הקישואים והפטריות בעודם חמים, מוסיפים גבינה מלוחה מגוררת או מפוררים גבינה צפתית מלמעלה, מוסיפים חתיכות קשיו ויוצקים רוטב פסטו סמוך להגשה.(ניתן להשתמש ברוטב פסטו של אסם)