יום חמישי, 19 בדצמבר 2013

סלט כרוב אדום עם פיצוחי מנצ'ס


הרבה מאתנו מקדישות זמן רב מאוד כדי להכין את הסלטים לשבת, טיגון חצילים, קליית פלפלים וכל השאר אלו דברים שדורשים מאתנו זמן וכוח מה שלא תמיד יש לנו. אני אוהבת סלטים חיים, ניתן להכין אותם ממש לפני הסעודה, הם טעימים ורעננים ותמיד אפשר לגוון. את הרעיון לסלט הזה קבלתי מחברתי, הוא מכיל שלושה רכיבים בלבד, זמן ההכנה שלו הוא בדיוק כמה דקות ואפילו הרוטב לא מסובך. הטעם כתמיד עסיסי במיוחד אל תתפלאו אם הסלט יהפוך לאחד מהסלטים הקבועים בסעודות השבת.



































החומרים:

1 כרוב אדום חתוך

בצל ירוק קצוץ דק

1/4 כוס פיצוחים מנצ'ס

לרוטב:

3 כפות חומץ

1/3 כוס שמן זית

3 וחצי כפות סוכר

כפית ורבע מלח