יום שלישי, 14 בינואר 2014

פשטידת קוטג'

שיחות עם חברות מהסמינר הן שיחות שמאופיינות בעדכון קורות החיים שהספיקו להשתדרג במשך הזמן, בין לבין הן כוללות גם סיפורים על ארוחות הצהריים שאנו מכינות לבעלים היקרים שלנו (עדיין זוג צעיר) ואני בדרך כלל שולפת מבת שיחתי  גם כמה מתכונים..כי זה האוסף החדש שלי ( ראו האוספים שלי ), למה כל ההקדמה הזאת? ניחשתם נכון, זכיתי לשיחה כזו, שיחה שמחזירה אותנו לימות הסמינר, לחוויות, לזכרונות המתוקים, ומנחיתה אותנו למטבח שלנו, ולשעה שאומרת שהגיע הזמן להכין צהריים, וחברתי היקרה איתה שוחחתי (היה ממש נחמד מוזמנת להתקשר שוב..) התגלתה כשפית לא קטנה וגלתה לי כמה סודות מהמטבח שלה, המתכון הראשון שקבלתי הוא "פשטידת קוטג'" הספקתי להכין אותו כבר כמה פעמים, לכמה אנשים..והתגובות היו כ"כ נלהבות שהייתי חייבת לשתף אתכם במתכון, כמו תמיד המתכון קל מאוד, הרכיבים זמינים והטעם נפלא!


































אז מה צריך ואיך מכינים?

החומרים לכ-14 פשטידות אישיות

4 חבילות קוטג'

4 ביצים

2 בצלים גדולים מטוגנים

3 כפות אבקת מרק פטריות/בצל

6 כוסות פצפוצי אורז

גבינה צהובה מגוררת

פטריות מטוגנות

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את הקוטג', ביצים, אבקת מרק, פצפוצי אורז ובצל מטוגן. מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות, מלמעלה מפזרים גבינה צהובה מגוררת ופרוסות פטריות מטוגנות.
אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.

ברכי תודה ענקית על המתכון, מוזמנים להגיב ולשתף איך יצא לכם..