יום רביעי, 19 במרץ 2014

משלוחים חינם

לכבוד פורים דמוקפין, קבלו את הפוסט השני בקטגורית "פורים תשע"ד"

למי שלא קרא את החלק הראשון שהוא הכרחי להבנת החלק השני לחצו כאן

אז לאחר שהתחפשנו וקיימנו את מצוות ותחפושות למבוגרים..הכנו את המשלוח הטעים הבא, משלוח על טהרת הגבינה והחלב.

דבר ראשון חשבנו מה כדאי לשלוח למי שאנו חפצים ביקרם, שאלנו את מיקי והוא אמר שכדאי לשלוח CHEESE CAKE, שאלנו את מיני והיא הייתה בעד משקה פרילי ורדרד ומרענן, שאלנו את שתיהם והם ענו שמומלץ להוסיף חטיפי קורנפקלס ללא מגע יד מכונה.

עשינו כמצוותם והלכנו לעד האושר לקנות את המצרכים, שוטטנו בחנויות החצי פעמי כדי שיהיה לנו כלים מכלים שונים למנות הנכבדות שנשלח, הוספנו כמה סרטים, ולא שכחנו את הדבק החם שמצמיד כל דבר היטב לבל יפרד.

 

וכמובן לא ויתרנו על הקינוח, שהוא היה הדובדבן שבקצפת!


































ולכל אלה שלא קבלו מאיתנו משלוח, אני מקדישה באהבה רבה את המתכון הבא לעוגת גבינה פירורים טעימה במיוחד!!

החומרים:

500 גרם שמנת מתוקה להקצפה

1/2 כוס אבקת סוכר

2 כפות פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה

לשכבת הפירורים:

300 גרם ביסקוויטים פתי בר

70 גרם חמאה

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הפודינג והגבינה, ומערבבים בעזרת כף.

מכינים את הפירורים:

מפוררים ביסקוויטים פתי בר בעזרת פטיש של שניצל (או במעבד מזון)
ממיסים כ-70 גרם חמאה ומוסיפים לפירורים. מערבבים עד לקבלת פירורים לחים.

מרכיבים את המנה, ושמים במקרר עד שהעוגה מתקררת (ניתן להקפיא ממש קצת לפני ההגשה אם התערובת לא הכי יציבה)


































תפנקו את עצמכם ואל תשכחו להגיד איך יצא (מיקי ומיני רוצים לדעת)

ולא לשכוח...להמשיך לשמוח!!!!