יום שלישי, 17 ביוני 2014

קציצות הודו מהירות הכנה


מתכון מהיר וקל הכנה, ועם כל זאת טעים במיוחד, קבלתי אותו מחברה טובה לרעיון לארוחת צהריים קלה ומהירה, החומרים זמינים מאוד, ומה שנותר זה רק לחמם שמן במחבת ולהתחיל לטגן.


































החומרים:

500 גרם הודו טחון

1 בצל גדול קצוץ דק

1 כפית מלח שטוחה

תבלינים לתיבול: פפריקה, תבלין לעוף בגריל, פלפל שחור

אופן ההכנה:


מטגנים את הבצל עד להזהבה, מעבירם לקערה, מערבבים את ההודו הטחון עם הבצל מתבלים במלח ובתבלינים לפי הטעם, יוצרים כדורים קטנים מאוד, מעבירים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד שהקציצות משחימות.

הצעת הגשה:

מעבירים כמה כפות פתיתים לתוך כוס רחבה, הופכים את הכוס בזהירות על הצלחת, מסדרים את הפתיתים לצורת עיגול, מניחים מעל הפתיתים את הקציצות ומגישים.