יום רביעי, 6 באוגוסט 2014

פיצה מהירת הכנה טעימה במיוחד!

את הפיצה הזו אהבנו יותר מכל הפיצות, בבית הספר ולאחר מכן בסמינר הייתי לוקחת שקית גדולה עם הרבה "פיצות" ומחלקת לכל החברות שתמיד חיכו לפיצה הטעימה, גם היום הפיצה הזו נחשבת לפיצה הטעימה ביותר והקלה ביותר להכנה, אין צורך לחכות לבצק שיתפח, רוצים פיצה? תוך חצי שעה יש לכם פיצה חמה וטעימה, שגם פירורים לא נשאר ממנה...


































החומרים לבצק: (לתבנית חד פעמית בינונית) 
לתבנית גדולה של תנור יש להכפיל את הכמות לכמות וחצי.
1/2 2 כוסות קמח תופח / קמח רגיל + שקית א. אפיה

1/2 1 כוס חלב / מים

2 כפות שמן

קורט מלח

אופן הכנת הבצק:

מערבבים את כל החומרים בקערה, מרפדים תבנית בנייר אפיה, משטחים את הבצק בתבנית ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. 

שימו לב! הבצק לא יוצא כמו בצק שמרים, הוא יוצא כמו עיסה קצת דביקה, יש לשטח את הבצק על תבנית בעזרת ידיים רטובות.

לבנתיים מכינים את הרוטב:

1 חבילת רסק עגבניות בינונית

שמן

פלפל ומלח

תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שום גבישי, כמון, זעתר, אורגנו

מערבבים את כל החומרים יחד, מורחים את הרוטב על הפיצה, מוסיפים תוספות של זיתים, תירס, בצל, פטריות וכל תוספת שמתחשק.

מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת.

אופים לעוד כ-15 דקות עד שהגבינה מזהיבה.

מגישים חם!

והנה תמונה אחת של מאחורי הקלעים:)