יום חמישי, 24 בספטמבר 2015

פשטידה אישית | אירוח לחג

השנה כשיוצא שבת חג, שבת חג, כולנו רוצים לגוון קצת באוכל.
לפעמים הגיוון הוא בסך הכל בהוספת ירק נוסף למתכון מוכר, או אפילו שינוי של צורת ההגשה.

אני מאוד אוהבת להכין פשטידות אישיות, לא יצא לי אף פעם להכין פשטידה בתבנית גדולה.
אני חושבת שהאישי הוא יותר נח, גם להגיש וגם לאכול.

אז לקראת החג, קבלו מתכון קל ופשוט לפשטידה אישית טעימה במיוחד.
ניתן להכין גם בקאפ קייקס חד פעמי.


























החומרים (לכ-5 מנות)

1 קישוא גדול
2 תפו"א בינוניים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס קמח
1 ביצה L
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

גוררים את הקישוא והתפוח אדמה במגררת.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים.

מעבירים לתבניות אישיות.

מלמעלה מניחים פרוסות דקות של קישוא ומפזרים מעט גבינה צהובה מגוררת ועלי כוסברה קצוצה.
ניתן להוסיף את הגבינה גם אחרי רוב זמן האפיה אם רוצים אותה יותר רכה.
כמובן שלא חייבים לשים גבינה צהובה למי שרוצה גרסת פרווה.


אופים בתנור בחום של 170 מעלות לכ-40 דקות או עד שמשחים ומוכן.

 ♥ חג סוכות שמח לכולם ♥