יום שלישי, 7 ביוני 2016

הוא לא יומרני.

הוא לא מקצועי.
ולא מדויק.
לא תוכלו למדוד את הקוטר
כי הוא משתנה מסיבוב לסיבוב.


אבל יש לו טעם.
מתפצפץ ומתוק.
קרמי ועדין.

ויש לו לוק.
אלגנטי.
אבל לא יומרני.


זה קינוח.
בלי כישורים קולינריים.
בלי תצוגה מרהיבה
של זילופי אדריכלות.


מה שצריך.
זה אהבה לקצפת.
אהבה ללוטוס.
ואהבה לפשוט.



אפשר להפוך אותו
למוצג הנדסאי.
לזלף בקוטר של 0.5 מ"מ.
לגרוס לחלקיקים בגודל של חיידק מצוי.
ולזלף את קרם הלוטוס המבריק,
בצורות גאומטריות שאפילו פיתגרוס לא היה עומד בהן.


אבל אני הרי לא טובה במדידות,
את זה השארתי לבעלי שלא מתחיל שום דבר בלי למדוד.

אני לא טובה בזילוף מקצועי.
את זה אני משאירה להנדסאי זילוף בע"מ.

אני טובה בלדפוק אגוזים בפטיש שניצלים.


לשכוח שיש ממרח לוטוס על הגז.

ולזלף מוס באומנות נוסח פיקאסו.

אני עוד יותר טובה.

באכילת המוס. קרי "ליקוק" בלשון העם.


אם יש לכם קצפת מיותרת בבית, משאריות של יומולדת לאחיינית בת שנה.

ואם יש לכם רצון עז לצלם צלחת שזה עתה ריססתם בספריי לבן.

ואם ממרח הלוטוס שכבר שוכב כמה חודשים בבית קורץ לכם מהמזווה.

הפשילו שרוולים.


והכינו קינוח לוטוס.

אלגנטי, ספורטיבי. בהיר וחשוך.



החומרים:

1. חבילת קצפת ריצ'

6 כפות גדושות ממרח לוטוס (האמת, זה לפי הטעם כמו מלח ופלפל)

אגוזי פקאן מסוכרים--גרוסים.

אופן ההכנה:

מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה.

ממיסים את ממרח הלוטוס.

מוסיפים 3/4 מהכמות (של ממרח הלוטוס) לקצפת בתנועות עטיפה.

מזלפים זילוף גאומטרי מדויק. בקוטר שלא עובר את החצי סנטימטר...

סתם.

לוקחים כפית מניחים בצלחת שיראה גוש גדול ומכוער.

מלמעלה מזלפים את ממרח הלוטוס, פשוט לוקחים מזלג ועושים ווישים באוויר.
-לא אני המלצתי...:(

מלמעלה מפזרים את האגוזים הטעימים הגרוסים המתפצפצים.

מגישים קר בלבד!

עם כפית.



מאחלת לכם חג שבועות שמח, ומאחלת לנשים לנצח את הגברים בענין הסעודה החלבית:)
אני כבר חוגגת ניצחון!!!

אשמח מאוד שתגיבו לי כאן למטה, זה יותר נחמד לדעת שקוראים את מה שאתה כותב.

חג שמח וחודש טוב ומבורך!