יום שישי, 2 בספטמבר 2016

חופש. לוטוס. עבודה.

רחפתי, מעל הים,
כמו ציפור דרור,
רואה את כולם קטנים, קטנים,
אפילו הציפור הייתה נמוכה ממני,
ההרגשה הייתה חופש.



ואתמול, ישבנו על חול רך, 
ממול הגלים נעו בקצב עולה ויורד,
השמש שלחה קרניים זהובות, 
אומרת שלום לחופש, 
סוגרת את הקיץ.

אז חזרתי,
השארתי את הים מאחור,
את הרחפנים והסירות,
הפארקים והבשרים על האש,
הם כולם ארוזים במזוודה,
ממתינים לחופש הבא.






































התחלתי את החודש,
עם שכבות של מתיקות,
שילוב של קרנציות,
עם מרקם קרמי חלק,
ככה אני מרגישה בסוף החופש.


























אני כאן.
עם לוטוס, קצפת, וקורנפלקס, 
ככה מתחילים את העבודה.






































בהשראה מחוסר הגבולות שיש בחופש,
מתחתי את הגבול עוד קצת,
והכנתי קינוח ללא גבולות,

שלפתי את הקורנפלקס שבטח לרובכם יש ממנו כמויות
כי קניתם במבצע 2 ב-15, כשהמחירים צנחו בגלל חיידק אחד שובב,
הוצאתי מהארון את צנצנות הלוטוס,
וכמובן, את הקצפת שאי אפשר בלעדיה,
ואז השוקולד נתן קריצה והתווסף לרשימה,

התחלנו?

החומרים ל-10 צנצנות קטנות

1 ממרח לוטוס
1 ריצ' קצפת
1 חבילת שוקולד מריר
50 גרם מחמאה
4 עוגיות לוטוס קטנות
2 כוסות קורנפלקס

אז איך מכינים? די פשוט וקל, 

1. ממסים בסיר 2 כפות גדושות לוטוס, חבילת שוקולד ומחמאה,
לבנתיים מרסקים מעט את הקורנפלקס והעוגיות (שמים בקערה ודופקים עם פטיש שניצלים)
שימו לב, את העוגיות יש לרסק יותר מהקורנפלקס:)
מוסיפים את הקורנפלקס והעוגיות לתערובת המומסת, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מקציפים ריצ', מוסיפים כף פודינג וכף גדושה ממרח לוטוס מומס (ממסים בסיר)

3. מרכיבים את הקינוח:
בצנצנות קטנות מנחים בתחתית את פצפוצי הקורנפלקס והשוקולד
מעל מזלפים את הקצפת, ושוב שמים שכבה של פצפוצים ושכבה של קצפת,
למעלה, בטופ, מניחים  קורנפלקס שלם מצופה בלוטוס מומס, ועוברים עם מזלג טבול בלוטוס
על הטופ, פשוט לקשקש קווים.

הקינוח מוכן, עשיתם את זה!
מה שנשאר זה לשים בקירור ולהגיש!



























יאמי!

אשמח שתשתפו אותי בתוצאות, מעניין אם אהבתם...

שבת שלום:)